Col·laboració amb altres entitats

Primer de tot, esmentar la col·laboració directa amb la Fundació eQuaid Research, per la investigació i l’estudi de la llet d’euga, fundació que, a més de cooperar amb els productors pel manteniment de la qualitat de la llet, promou llurs estudis clínics, microbiològics i bioquímics.

També volem potenciar les possibilitats socials del projecte, col·laborant sense ànim de lucre amb Associacions, Fundacions i Entitats socials i, fins i tot, amb empreses privades.

Des d’una vessant lúdica/cultural/participativa, volem facilitar, a les entitats que hi estiguin interessades, el conèixer el projecte en el seu conjunt i, en especial, apropar-se als cavalls i poltres en llibertat, gaudint d’un dia de natura en un espai privilegiat com és la Vall del Saldes, als peus del Pedraforca.

L’oferta de cases rurals, hostals i refugis al nostre voltant, facilita l’estada a qui vulgui aprofitar més d’un dia, un cap de setmana o unes petites vacances.

Tenim especial interès en poder compartir la nostra gratificant experiència amb aquesta raça de cavalls que, per la seva docilitat, són ideals per la relació amb infants, sobretot amb aquells que es troben en situacions especials.

No dubteu a contactar amb nosaltres, que entre tots buscarem la millor manera d’encaixar desigs i circumstàncies.